Stimaţi ambasadori, consuli, diplomaţi, cei care vă aflaţi cu misiuni în România si dragi români de pretutindeni (copii, tineri şi adulţi).

Eu, Sănduleac Dumitru (SD122- Băiatul lui tăticu’), cetăţean român de naţionalitate română, cod de identificare terestră RO, CNP 1561013090070 şi cod de identificare astrală ADN  nedescifrabil în această lume, în cadrul misiunii mele (Armonia vieţii în univers, mai cu seamă a speciei în care m-a trimis), formulez această scrisoare deschisă pentru:

  1. Să mulţumesc în nume personal pentru binele făcut de-alungul timpului, în mod direct sau indirect, pentru ţara mea România.
  2. Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru următoarele:
  •  să organizez acţiuni de conciliere concretă şi la obiect, cu reprezentanţii tuturor instituţiilor publice, care îmi reprezintă interesul de cetăţean, contribuabil şi realizator de plus valoare;
  •  să aduc la normalitate, convieţuirea pe criteriul valorilor concrete cu transparenţă maximă;
  •  să cresc nivelul de încredere al fiecărei instituţie publică din România;
  •  să cresc nivelul de respect al salariaţilor din domeniul public fată de cetăţeni şi invers.

Despre mine: – Sunt o realitate funcţională care exist datorită faptului că: (Cineva, cândva a fost capabil ca eu să pot exista™).

Eu îmi cunosc misiunea pentru care exist şi am răspunderea pentru tot ce am făcut, fac şi ce voi face.

E o bucurie să te  încarci cu energie ™

Eu, sunt pentru cel căruia i se potriveşte.™

Nu mă compara cu altul, eu sunt SD122™

SD122 Nu vreau nimic de la nimeni™

Dă-mi Doamne să trăiesc cât mai demn în această lume mai cu seamă în România. SD122- Sunt pe drumul de demnitate maximă. ™

 

Fă ce crezi că este bine pentru tine!

 

Semnează: SD 122 IUBIRE şi RESPECT™